Logo

Serveis

Disseny Web

El Disseny Web a mida sempre és la millor opció de presència a Internet per a aquelles empreses, institucions o particulars que desitgen mostrar informació, els seus productes, serveis o instal·lacions d'una forma professional a través d'un lloc web adaptat exactament a les seves necessitats.

Dominis Internet

Dominis Internet .com .net. .es .cat .org .biz .info
Els dominis o noms de dominis son el nom amb el que s'identifica una empresa a Internet. Els dominis s'estan convertint en una necessitat indispensable per a totes aquelles empreses i professionals que vulguin realitzar las seva activitat a Internet i per a aquelles empreses i particulars que vulguin protegir la seva marca o noms de dominis ja existents.

Allotjament Web

Allotjament als nostres servidors
CATLAN oferix diferents plans d'allotjament web i MULTIDOMINI, per a adaptar-se a les necessitats de cada Client. Tots els nostres serveis de allotjament es basen en servidors d'última generació situats a Espanya.

Promoció Web

Mitjançant la promoció de la seva web vostè aconseguirà incrementar substancialment el tràfic de la seva pàgina a Internet, a més d'aconseguir generar un major nombre de vendes fent mes rendibles les seves visites. Les campanyes de publicitat introduïxen els seus anuncis destacant i posicionant la seva empresa en els principals cercadors d'Internet.